Deplasare la Las Vegas

voiaj

Las Vegas este una dintre cele mai cunoscute destinații turistice din lume, având o medie anuală de peste 35 de milioane de vizitatori. Cazinourile reprezintă simbolul orașului care nu doarme niciodată și, conform Cazinoro, 86% dintre turiștii care ajung aici au jucat la unul din cazinourile din oraș. Însă, Las Vegas nu înseamnă numai cazinouri, ci un loc în care te poți distra fără egal.

Vizitează orașul în care te distrezi la orice oră!

2020 a reprezentat singurul an în care numărul turiștilor care au ajuns în Vegas a fost de numai 19,03 milioane de persoane. Cel mai scăzut număr de vizitatori a fost înregistrat în 2001-2002, atunci când orașul a fost vizitat de un număr de 35,02, respectiv 35, 07 milioane de oameni. În 2016 au fost înregistrați cei mai mulți turiști (42,94 de milioane), iar în 2019, cu un an înainte de izbucnirea crizei sanitare, numărul acestora a fost de 42, 52 milioane de persoane.

În momentul în care ajungi în Las Vegas o plimbare nocturnă pe “The Strip”, bulevardul cu o lungime de 4 kilometri, este primul lucru pe care trebuie să-l facă orice turist. Experiența oferită de o astfel de plimbare este extrem de relevantă pentru că îi oferă turistului posibilitatea de a descoperi ce înseamnă Las Vegas.  Show-ul de lumini din strada Freemont (care se află la o distanță de câțiva kilometri de “The Strip”) poate completa o plimbare de noapte cu adevărat magică.

Atunci când este vorba despre spectacol, vizitarea Fântânilor de la hotel Bellagio trebuie să se afle pe lista ta. Iar dacă tot ești acolo, nu uita de Grădina Botanică, de galeria de artă Bellagio Gallery of Fine Art și de Conservator, pentru a beneficia de o experiență completă.  Cazinourile din Las Vegas nu sunt cunoscute doar pentru câștigurile oferite, ci și pentru pachetul de experiențe vizuale și audio.

Venetian Hotel & Casino este cunoscut pentru replică unei mici părți din Veneția, “Gondola Rides” reprezentând o experiență pe care să o încerci. Iar dacă vrei să “vizitezi” și Parisul, atunci trebuie să mergi la Paris Las Vegas, complexul unde se găsește o replică a Turnului Eiffel (este recomandat să iei prânzul sau cina în restaurantul Eiffel Tower). Profită de ocazie și vizitează și observatorul de aici (costul biletului este de 22, 59 de dolari).

Pe lista turistului trebuie să se mai regăsească și Roata Mare (High Roller/Big Apple Coaster– biletul de intrare costă 20,99 dolari), Muzeul Mafiei (prețul biletului este de 29, 50 de dolari) și Turnul Stratosphere (costul biletului este de 24 de dolari). Marele Canion și Barajul Hoover sunt alte două atracții turistice importante, iar pentru un plus de adrenalină le poți vizita din aer, într-un zbor cu elicopterul.

Mirage Hotel îți oferă Grădina Secretă a lui Siegfried & Roy și Habitatul Delfinului, iar în zona MGM Grand Hotel și Excalibur Resort vei găsi replici ale statuii Libertății și Brooklyn Bridge pe care le poți admira din Big Apple Coaster.  Iar dacă tot ești aici, amintește-ți că la cazinoul Excalibur s-a câștigat și cel mai mare jackpot la jocurile de păcănele – 39, 7 milioane de dolari.

Aruncă și o privire prin Roma și vezi Colosseum-ul (pe care îl găsești la Caesar’s Palace), iar dacă vrei să petreci o seară plăcută în compania unor artiști consacrați precum Elton John și Celine Dion te poți opri aici pentru restul nopții. Pentru a vizită Egiptul îndreaptă-ți pașii către Luxor Hotel, iar pentru a vedea o parte din marile personalități ale lumii nu trebuie decât să ajungi la muzeul Madame Tussaud.

Cu siguranță că Las Vegas o să te surprindă și la finalul călătoriei să ai parte de câștiguri pe toată linia!

 

Deplasare la Las Vegas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top